This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

                    ✓ Fri fragt på alle ordrer                                 ✓ 30 dages gratis retur                                 ✓ Levering 1-3 dage                    

Handelsbetingelser

100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dine smykker, så refunderer vi den oprindelige købspris (gælder inden for de første 90 dage af køb).

Priser

Alle priser vises i danske kroner (DKK). Bemærk, at lokale importafgifter (told, moms) kan forekomme afhængigt af din region eller land udenfor EU. Disse gebyrer er for din egen regning. 

Betaling

Vi accepterer betaling via Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Diners og Mobile Pay. Betalingen vil først blive gennemført, når ordren er afsendt. Når du betaler med kort, bliver du bedt om kortnummeret, det's udløbsdato og CVC-koden. Vi gemmer ikke kortnumre, når transaktionen er afsluttet. PayPal faciliterer sikker betaling fra din bankkonto, kreditkort eller PayPal-konto. Vi opkræver også via MobilePay. 

Ordrebekræftelse

Når du har placeret ordren, modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse. Vi behandler alle ordrer inden for 24 timer og sender dig dine forsendelsesoplysninger via e-mail, når de er behandlet. Hvis du har spørgsmål til status på din ordre, skal du kontakte info@northnorthnorth.com 

Annuller eller rediger ordrer

Vi behandler ordrer ASAP, men vi gør vores bedste for at fange dem, før de går ud. Hvis du har brug for at ændre eller annullere din ordre, skal du straks kontakte info@northnorthnorth.com og sørge for at inkludere dit ordrenummer i din anmodning.

Returnering

Vi forstår hvis du ønsker at returnere dine varer. Der tilbydes derfor 30 dages fuld returret på varer købt på webshoppen. Du kan forvente 2-5 dages svartid fra den dag vi modtager dine varer retur. Den fulde pris vil blive refunderet, hvis returpakken lever op til vores krav herom. Varerne skal være ubrugte og returneret i en stand som ikke forringer kvaliteten af varen. Mærkerne på varerne må ikke være fjernet. Alle returvarer som ikke lever op til ovennævnte krav vil ikke blive accepteret, og derfor returneret til dig. Returforsendelse er gratis for returneringer over hele verden. Din returnering krediteres den oprindelige betalingsform, der blev brugt til at foretage købet, når vi har modtaget din vare. Du vil blive informeret via e-mail, når vi har accepteret din returnering. Vi overvåger returneringer for at identificere potentielt misbrug af vores returpolitikker og forbeholder os retten til at nægte betjening. Når vi har modtaget din returvare, går der 3-4 arbejdsdage for, at vores lager behandler dine retur varer og derefter 5-10 arbejdsdage før din bank indsætter pengene på din konto. Din refundering kan kun krediteres den oprindelige betalingsform. Vi sender dig en e-mail, når vores team har behandlet din refundering, så du ved, at den er på vej.

Kontakt vores kundeservice på info@northnorthnorth.com for at behandle en refundering. Vi vedhæfter i vores email til dig en forudbetalt returlabel for at gøre det super let for dig at sende den tilbage.

Reklamationsret

Når du handler hos os, har du 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.

Udveksling

Hvis du ønsker at bytte noget mod et andet smykke, skal du returnere den originale vare og placere en ny ordre eller kontakte os via info@northnorthnorth.com

Ødelagte eller mistede pakker 

Kontakt os med det samme, hvis du modtager en forkert vare. Hvis pakken kommer til dig beskadiget, skal du tage et par billeder af den og sende os en e-mail med dokumentationen. Når en ordre er blevet leveret til den rigtige leveringsadresse, kan vi ikke holdes ansvarlige for mistede eller stjålne pakker. Hvis din pakke er gået tabt i transit, skal du straks kontakte info@northnorthnorth.com

Om os

North North North består af danske Ditte, Alexandra og Stephanie. Vi er bosat i Paris, København og Californien. Kultur, kunst og livet i hver by fodrer os med konstant inspiration, som bliver inkorporeret vores smykkedesign. Vi er så glade for alle jer unicorns, som støtter vores small batch, female-founded brand.

Don't stop being a unicorn 🦄

Nogle af vores favoritter

 
 
 
North North North BILLIE FERSKVANDSPERLE HALSKÆDE Necklace Gold
 
 
 
 
North North North PALAIS ARMBÅND Bracelet Gold
 

Materialer

Vores perlesmykker er designet og håndlavet i Paris, hvor vores smykkedesigner udvælger hver en perle. Alle vores forgyldte smykker er produceret med den nyeste teknologi inden for smykkeindustrien. De er forgyldt med 12 eller 14 karat guld, hvor basen er lavet af messing eller rustfrit stål.

Fine smykker både til hverdag og mere glam. Hurtig levering, god service og sødt håndskrevet hilsen :)

Christine
Trustpilot

Super god oplevelse. Svarer hurtigt og venligt (selv på en søndag). Fine smykker og hurtig levering

Lærke
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange og jeg har været glad for det hver eneste gang. Hurtig levering og de smukkeste smykker.

Cecilie
Trustpilot

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Don't miss out

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få 10% rabat på dit første køb.

Vi står klar til at pakke dit smykke allerede i dag.
1-3 dages levering og gratis retur.

Indkøbskurv

Tillykke! Du får gratis levering med denne ordre Du er $10 fra gratis levering
No more products available for purchase